Markus Henriksen med kapteinsbindet i Hull

Det må være utrolig deilig for den norske midtbanespilleren Markus Henriksen nå er ferdig i Hull. – Etter å ha blitt skjøvet ut i kulden på grunn av en overgang som gikk i vasken valgte manager Grant McCann aller nådigst å låne han ut til Bristol City.

Låneavtalen med Bristol City er over og med bare noen dager igjen av kontrakten med Hull er Markus Henriksen klar for å motta tilbud fra andre klubber.

Les: Gir seg i Paris Saint-Germain etter Champions League

Henriksen har vært på lån hos den engelske nivå to-klubben siden 31. januar, men blir ikke en forlengelse ut over 30 juni til tross for at sesongen varer til slutten av juli. – I går trolig fordi det allerede ble bestemt han ikke skulle være med videre var ikke 27 åringen en del av laget da de tapte 1 -3 mot Blackburn.

«Markus har vist sin klasse ved å gjøre seg tilgjengelig fram til 30. juni når låneoppholdet hans går ut. Han har andre tilbud på bordet, og vi har gitt ham tillatelse til å gå nå. Han drar med vår velsignelse», sier manager Lee Johnson.

Les: Leeds United planlegger kjøpefest

Henriksen var kaptein for Hull fram til sommeren 2019, men fikk så beskjed om at han ikke var med i manager Grant McCanns planer. Klubben ønsket å selge den norske landslagsspilleren, som blant annet var sterkt koblet til franske Bordeaux.

Hull på sin side fortsetter å tape også etter coronapausen, og det er slettes ikke umulig de fortsetter å rykke nedover i seriesystemet. Etter gårsdagens 0 – 1 tap hjemme mot Charlton ligger de nede på 22 plass med bare 41.poeng.

Mange eksperter tipper det om få dager annonseres en en retur til Norge og til Markus Henriksens gamle klubb Rosenborg.