Sikkert plass til Felix (foto: arsenal, twitter)

Southampton er et lag Arsenal bør slå for å nærme seg ambisjonene til klubben, men vi har tidligere sett at plassering på tabellen betyr lite når det hele skal avgjøres i løpet av nitti minutter. Derfor var det deilig å se Ødegaard og gjengen både vinne og gjøre det på en superb og overbevisende måte.

Dette var Martin Ødegaards tredje Premier League-kamp på rad med scoring. Mot Manchester United og Everton holdt scoringen hans ikke til seier, mot Southampton kunne målscorer Ødegaard også feire tre poeng.

Les: Cristiano Ronaldo blir snart passert av en 21-åring hos Italias 5. beste klubb

-Vi dominerte fra start. Det var litt usikkerhet i starten hvor vi tapte ballen i noen dumme områder på banen, men andre omgang var fremragende og vi fortjente seieren sier Ødegaard til BBC.

(foto: arsenal, twitter)

Manchester City, Liverpool og Chelsea er allerede forsvunnet, men med seieren har Arsenal 5. plass og kontakt med fjerdeplassen i Premier League.

Les på F7: Nissene i bingen sett av over 800 000

For Ødegaard var det ikke sin egen scoring i det 27. minutt han var mest opptatt av, det var til tider utskjelte Lacazettes eminente scoring seks minutter tidligere som var ettermiddagens høydepunkt.

-Det var et fantastisk mål. Vi spilte den frem helt bakfra. Vi har trent på den slags bevegelser, og det er godt å se det utført så flott. Vi øver på de tingene hver dag på trening, og nå så vi det virke i kamp, det gir en god følelse, sier angrepsbossen Ødegaard.

Les: RB Salzburg sensasjon Karim Adeyemi har valgt bort Real Madrid, Barcelona, Liverpool og PSG