The Machine. (foto: liverpool)

Som vi digget denne spilleren i Liverpool-drakta. Steintøff og nådeløs langs vingen og foran motstandernes mål. 71 scoringer og 41 assists på 285 kamper i den røde drakta, den perfekte match for John Arne Riise. Men der kompisen Riise har valgt karriere som trener i damefotballen, har nederlenderen nå peilet seg inn på en jobb som skal sende ham nærmere drømmen.

41-åringen la opp i 2017 og bestemte seg tidlig for å ta frem fløyta og fortsette karrieren langs sidelinjen. 2018-20 var han trener for Feyenoords U19-lag, nå er han klar for et stort steg nærmere Eredivisie-jobb.

LES: «Barcelona kan bare glemme Robert Lewandowski med mindre..!»

Nederlandske AD hevder Kuyt er klar for å signere med ADO Den Haag. Klubben spiller i andredivisjon, men har alt annet enn ambisjoner om å bli der. Denne sesongen tapte de den avgjørende opprykksfinalen til Eredivisie mot Exelsior etter overtid og straffekonkurranse.

Dirk Kuyt har tydeligvis overbevist klubben om at han er mannen til å lede klubben hele veien opp.

ADO Den Haags leder har ingen grunn til å dekke til.

-Jeg avviser ikke at jeg har pratet med Dirk Kuyt. Jeg kan også si at den nye hovedtreneren blir presentert på et pressemøte i løpet av uken, sier direktør Edwin Reijntjes ifølge AD.

LES: Det kostet skjorta for Frank Lampard å slenge med leppa

Når Kuyt presenteres i Den Hag, blir dette første jobb som hovedtrener på seniornivå. Vi gleder oss skikkelig til å følge nederlenderen på veien. John Arne Riise er sikkert klar med gode råd, hvis han da ikke ringer og ber om å steppe inn som assistent…