Robert Lewandowski

Det er i ferd med å koke over på Camp Nou etter at La Liga igjen setter foten kraftig ned for spillerkjøp og spillerlønninger. – Problemet for Barcelona, som de fikk tydelig erfare i fjor sommer, det er forbundet som bestemmer.

Barcelona kan glemme å hente Bayern Münchens Robert Lewandowski om klubben ikke gir slipp på en eller flere profiler, fastslår La Liga-toppen Javier Tebas. Den polske superstjernen har uttalt han er ferdig hos Bundesligamestrene. Det ligger i kortene neste stopp er Barcelona, men etter dagens uttalelser er det slettes ikke sikkert.

Bayern München øyner et håp om at de likevel, selv om det ser mørkt ut nå, skal klare å beholde Robert Lewandowski, et alternativ til Barcelona er selvsagt Premier League.

Barcelona har måttet kvitte seg med en rekke spillere på grunn av sin enorme gjeld og økonomiske problemer. Vi nevner i fleng: Lionel Messi, Antoine Griezmann (som muligens kommer tilbake fra lån hos Atlético Madrid i slutten av juni) og Luis Suárez. Ousmane Dembélé har det ikke skjedd noe med enda til tross for høy lønn.

Les: Brian Priske angrer ingenting og mener han er en bedre trener nå

– Barcelona vet hva de må gjøre hvis de skal hente Lewandowski. De kjenner veldig godt til våre økonomiregler. Jeg vet ikke om de må selge Frenkie de Jong eller Pedri, men de må selge verdifulle spillere, sa La Liga-presidenten da han tirsdag gjestet Europa Press Sports Breakfasts.

FC Barcelona-president Joan Laporta er møkkalei av at La Liga-president Javier Tebas til stadig sier at klubben ikke kan hente spillere da det skader Barcas interesser.

Det å trekke frem nemesis Real Madrid som et godt eksempel er selvsagt en rød klut for alle Barcelona fans!

«De må fylle opp kassa. Det har Real Madrid gjort, men hos Barcelona er den tom. I dag kan de ikke signere ham (Lewandowski)»

«Jeg vil be ham om å avstå fra å kommentere betydningen av hvorvidt Barca kan hente en spiller eller ikke, fordi det helt klart skader Barcas interesser. Dessuten vet jeg ikke om han kommer med disse uttalelsene frivillig eller ufrivillig, men hvis han kommer med dem frivillig, er det et tydelig tegn på at han ønsker å skade Barcas interesser» sier Joan Laporta, ifølge Sport.

Les: Real Madrid klasker store penger i bordet for første gang siden Eden Hazard

FC Barcelona har hatt flere økonomiske problemer, men Joan Laporta har uttalt at det snart er en saga blott.

Les: Tolisso ferdig hos Bayern München