Frank Lampard

Er det en ting du ikke skal gjøre som manager i Premier League er det å være kritisk ovenfor dommeren. – Det er lett å glemme i kampens hete selvsagt, men en saftig bot kan få en til å tenke seg om en gang til før man slipper ut litt steam neste gang. – Vi som har levd en stund husker tennisstjerne og notorisk bråkebøtte John McEnroe som ved flere anledninger klarte å krangle med dommeren og pådra seg bøter på 10 000 dollar i slengen. Noen ganger flere bøter i en krangel.

I byderbyet 24 april mellom Everton og Liverpool gikk det en kule varmt og nå er manager Frank Lampard bøtelagt med 360 000 kroner for sine kritiske kommentarer mot dommeren etter kampen.

Les: Brian Priske angrer ingenting og mener han er en bedre trener nå

Det engelske fotballforbundet (FA) bekrefter gigantboten.

Everton-sjefen var frustrert på dommer Stuart Attwell etter 0-2-tapet for byrivalen i forrige måned. Han mente eget lag burde ha vært gitt et straffespark da Anthony Gordon ble lagt i bakken av Liverpool-forsvarer Joel Matip.

Dommer Attwell viftet vekk Everton-spillernes protester etter episoden.

Les: Real Madrid klasker store penger i bordet for første gang siden Eden Hazard

Etter kampen mer enn antydet Lampard at kamplederen ville pekt på krittmerket dersom Mohamed Salah hadde gått ned i en tilsvarende situasjon. Det blir han nå bøtelagt for.

På det tidspunktet var Everton i praksis ferdig i Premier League, men heldigvis var det flere klubber i bunnstriden som sanket veldig få poeng mot slutten av sesongen. Everton overlevde og endte på en 16.plass.