Den danske fotballtreneren Brian Priske ble for noen få dager siden sparket fra Royal Antwerpen etter bare et år son hovedtrener. – Det tok ikke mange dagene før Priske som noen muligens husker avsluttet sin aktive karriere som fotballspiller i Start (2011) eller som assistent til Ståle Solbakken i FC København.

Til Bold forteller Brian Priske han ikke angrer noe selv om oppholdet i Royal Antwerpen bare varte i et år, han mener også at opplevelsen har gjort han til en bedre trener, erfaringer han tar med seg inn i sin nye jobb som hovedtrener for Sparta Praha.

«Det har selvfølgelig vært noen utfordringer oppover, men for meg er det en del av fotballen. For meg handler det om å levere et så godt stykke arbeid som jeg overhodet kunne, og jeg har som sagt vært veldig glad for det.

Jeg er takknemlig for at jeg fikk muligheten, og da respekterer jeg avgjørelsene ovenfra, som de nå føler er det beste for klubben», sier Priske.

Les: Real Madrid klasker store penger i bordet for første gang siden Eden Hazard

Brian Priske gikk ikke arbeidsledig i mange dager, nå tar han over Sparta Praha.

BEKREFTER KJØP: Tottenham rigger seg for Champions League