Inge André Olsen

I går kom nyheten om at Inge André Olsen ferdig som sportssjef i Aalborg etter det som kalles gjensidig forståelse. Dermed er det nesten tomt for viktige norske skikkelser i dansk fotball.

Vi skal ikke så langt tilbake i tid da norske ledere satt på de viktigste posisjonene i danske fotball, Ståle Solbakken som mangeårig hovedtrener for FC København og dansk landslagssjef Åge Hareide. (Solbakken er som kjent norsk landslagssjef og møter Slovenia på lørdag og Åge Hareide er hente ut fra pensjon og leder «gamleklubben» Malmö FF)

De Danske mestere fra 2014, 2008, 1999 og 1995 og Cupvinnere 2014, 1970 og 1966 godtok ikke å ligge nest sist i Superligaen. Aab ligger nest sist med bare 9.poeng etter 10.kamper. Sportssjef Inge André Olsen stopper samarbeidet med Aalborg etter gjensidig forståelse, opplyser den danske klubben.

Les: Paris Saint-Germain betalte skjota for å slippe å ha Icardi subbende rundt

Som med alt annet i AaB-regi evaluerer vi løpende, og her har vi sammen med Inge blitt enig om at det er riktig for begge parter at våre veier skilles nå, sier klubbens administrerende direktør Thomas Bælum i en pressemelding.

Olsen startet i jobben 1. april 2020. Før det hadde han en tilsvarende rolle i Stabæk.

– Det er ingen tvil om at vi i en turbulent tid har kjempet med å få ting løst både på og utenfor banen, men jeg er glad for å overlate klubben i trygge hender, selv om det venter et stort arbeid for alle i fortsettelsen, sier Olsen.

Les: Conte utsetter kontraktsmøte med Tottenham

Så fra i dag har vi bare Stig Inge Björnebye igjen, han er sportsdirektør i Aarhus GF.

Norske Daniel Granli og Iver Fossum spiller fortsatt for det danske laget.