Venter på svar.

Det begynner å bli lenge siden Manchester United spissen Odiol Ighalo har fått vist frem sine ferdigheter i kamp, det nærmeste han har kommet var cupkampen mot Watford forrige lørdag hvor han var benkepryd. – Det er lite som tyder på at Manchester United utvider låneavtalen de har med den kinesiske klubben Shanghai Greenland Shenhua.

I slutten av måneden er planen en retur til Kina. Odion Ighalo håper på at sjefene på Old Trafford skal bestemme seg for å bla opp 15 millioner euro som er salgsprisen, men kan skal ifølge ESPN skjønne at det trolig ikke kommer til å skje.

Les: Wayne Rooney legger opp og fikk drømmejobben samme dag

Hans agenter jobber nå på spreng for å til en overgang til MLS allerede i januar, både LA Galaxy og Inter Miami skal være interesserte uten at det har ført til noe så langt. Hans tidligere klubb Watford skal også være interessert mens klubben der det hele startet for 13 år siden FK Lyn ikke har kommentert eller blitt spurt om muligheten.

Innen 14 dager får vi vite om det blir mer Manchester United, reise tilbake til Kina eller med litt lenger frist en reise til USA.

Les på Engelske Klubber: Solskjær: «Ville være et sjokk å slå Liverpool»