Bale trenger at noen viser trua. (foto: tottenham, twitter)

José Mourinho er befriende ærlig når det fyres av mer eller mindre intelligente spørsmål for engelsk presse. Så når han drar frem «har ikke bestemt meg ennå-kortet», da aner vi at noe kan være på gang.

Gareth Bale har en enorm symbolsk verdi for Tottenham. Selv om waliseren har trengt tid på å blåse ut stagnasjonen i kroppen etter å ha sloss med Zidane, Real Madrid-supporterne og spansk presse de siste sesongene, tillater vi oss å gi klubbens største sønn litt av æren for at Tottenham dundret på med en ekstrem optimisme de første månedene i Premier League.

Les: Wayne Rooney legger opp og fikk drømmejobben samme dag

Leieavtalen med Real løper ut i sommer, så det begynner å nærme seg at Mourinho må ta en avgjørelse om hvilken rolle Bale skal spille – eller ikke spille. Siden 8. november har Bale vært spilleklar og i form til fattige 45 minutter i Premier League.

-Bale er en spiller på leie til slutten av sesongen. Bale kom til klubben med en skade som han først ble klar med etter en måned. Europaligakampene hjalp formen hans i starten. Det har ikke vært noen diskusjoner om det (Bales fremtid hos Spurs), mumler Mourinho ifølge Goal.

Han kom med skade, hjalp formen hans i starten, ingen diskusjoner.

Les på Solskjær: «Ville være et sjokk å slå Liverpool»Engelske klubber:

Vi vet hvor lite lovende det ser ut med Bale i Tottenham-drakt fremover etter et slep av skader og sykdom, men er overbevist om at waliseren har drivkraften til å jobbe seg tilbake til å bli en ekstrem ressurs for Spurs. En av forutsetningen er at Tottenham ikke trekker ut avgjørelsen for lenge. Hvis dere skal satse på klubbens største sønn, gi Bale signalene før påske og vis verden at han har full støtte.

Then magic can happen.

Les: Zidane gir Hazard det motsatte av «The Bale-treatment»