Vamos, Robert. (foto: barcelona, twitter)

Angel Di Maria forlater Parc des Princes med solide 93 scoringer og 119 assists på 295 kamper. Italiensk media er overbevist om at det blir signering for Juventus på den argentinske free agent, men nå kan noe ødelegge planene til Max Allegri og gjengen.

For selv om 34-åringen har bakgrunn fra Real Madrid med 190 kamper for kongeklubben, har det tydeligvis kommet signaler fra erkerivalen Barcelona.

LES: The Times: Liverpool har fått inn bud fra Bayern München

Mundo Deportivo hevder Di Maria har satt forhandlingene på vent mens han venter på et tilbud fra Barcelona. I utgangspunktet uhørt av Xavi å hente inn en spiller han selv hadde mot seg i El Clasico (i perioden 2010-14), men Xavi har vist seg å være en pragmatiker.

Spesielt når han nå mister Ousmane Dembélé til Premier League, mens Barcelonas økonomidirektør (og La Ligas) digger free agents litt opp i åra, er dette noe som kan skje.

Den spanske avisen hevder Di Maria forventer en invitasjon til forhandlinger, vi tenker det har kommet signaler fra Barcelona om at noe er på vei. Dette kan bli interessant.

LES: Sky Sports: Mourinho signerer Manchester United-spiller