Marco Asensio

Det er svært sjeldent noen går direkte mellom Real Madrid og Barcelona, det blir svært dårlig mottatt av fans som forlates. Luis Enrique spilte mer enn 200 kamper på Bernabeau før han dro til Barcelona også den danske fotballegenden tok turen Michael Laudrup, men motsatt vei. Likevel, når eksempler skal trekkes frem nevnes alltid portugisiske Figo.

Figo har for alltid en flekk på sin Barcelona-arv da han signerte for Real Madrid i en verdensrekordavtale på på 60 millioner euro tilbake i 2000.

Les: Sky Sports: Liverpool kupper signeringen til Bayern München!

Forrige noen gikk direkte var i 2007 da Javier Saviola signerte for Real Madrid etter kontrakten hans hos Barcelona gikk ut.

Mundo Deportivo-journalist Fernando Polo at Barcelona har satt i gang folkene sine for å signere Marco Asensio til sommeren når kontrakten hans hos Real Madrid går ut.

Om overgangen realiseres vil det være en sjokkovergang ettersom det er ekstremt sjeldent spillere går direkte mellom de to erkerivalene.

Tidligere i høst fikk Asensio spørsmål om rykter om at Barcelona var interessert i ham, og da ville han ikke utelukke muligheten helt for en overgang til erkerivalen, noe Real Madrid-fansen ikke satte pris på.

Les: Både Chelsea og Newcastle forbereder bud i januar!