Glemmer aldri den bitende kalde kvelden på Aspmyra. (foto: roma, twitter)

José Mourinho var nettopp sendt ut av London uka før FA Cupfinalen han hadde ledet Tottenham til. Da portugiseren fikk sparken hos United trengte han tid til å summe seg, etter Spurs nedturen skulle han kjapt tilbake for å vise verden.

Det endte med Roma-signering i sommer, der Mourinho ga seg en solid start i Serie A, for å miste farten da jyplingen fra lille Norge sugde energien ut av gjengen fra Roma. Etter landslagspausen starter Mourinho med å være akterutseilt i Serie A av Napoli og Milan, men i god kontakt med topp-fire plassen, bare tre poeng bak Atalanta.

Les: Italiensk media: Arsenal har tapt kampen om ettertraktet keeper

Dette er situasjonen for Mourinho, men vi kan ikke dy oss fra å tenke: Hva hvis…, når vi hører Karl-Heinz Rummenigge.

Det er ikke ofte den tidligere Bayern-sjefen forteller om det som foregår på bakrommet hos Bundesliga-giganten, men i tilfellet José Mourinho hadde tydeligvis Rummenigge behov for å illustrere noe om veien klubben går – og skal gå.

Bayern München med Julian Nagelsmann ved roret leder Bundesliga og cruiser videre i Champions League. På nyåret gikk diskusjonen om hvem som egentlig skulle lede Bayern videre da Hansi Flick signaliserte at han var ferdig.

Les på Engelske klubber: Xavi skal på handletur i Premier League

-Jose Mourinho var en kandidat hos oss. Han ville gjerne til Tyskland og trene Bayern, men til slutt valgte vi en anderledes profil med annen karakteristikk som passer bedre til Bayern, sier Rummenigge til Rai Sport.

Karl-Heinz.

Som passer bedre til Bayern.

Rummenigge ble fornøyd med valget, men viser også at han ser opp til Mourinho.

-Jeg har virkelig stor respekt for Mourinho og håper at han gjør det bra med Roma, for han er en fantastisk trener, sier Rummenigge.

José Mourinho som Bayern München-trener etter å ha mislyktes i de to siste jobbene? Vi er ikke så sikre på at Bayern-supporterne hadde tatt bølgen.

Les: The Times: Verdens største klubb jobber med å overtale Zidane