Marseille, that way. (foto: roma, twitter)

I 2019 hentet Roma den spanske keeperen fra Real Betis for rundt solide 250 millioner kroner. 76 kamper senere og to trøblete sesonger med koronavirusforbannelsen sendes 26-åringen på testtur til Marseille.

Lopez er ingen hvem som helst, og har fått med seg to A-lagskamper for Spania. Likevel, Roma har ikke gitt spanjolen den forventede utviklingen – ei heller har Roma fått det de betaler for. 21 Serie A-kamper og 12 i Europaligaen ble status forrige sesong med 9 clean sheets.

Les: Juan Mata rir videre med Manchester United

Lopez kan likevel skryte av at han ikke var skyld i Romas 6-2 tapet mot United på Old Trafford. Keeperen ble byttet ut før pause, og da hadde Roma fortsatt kontroll på kampen.

Les på Engelske klubber: Sender Trincao til det beste springbrettet i Premier League

Nå er Lopez definert som exit-materiale av José Mourinho og gjengen. Ifølge Football Italia sendes keeperen til Marseille på leie for sesongen og tvangskjøp hvis Lopez spiller minst 20 kamper for Ligue 1-klubben. Markedsprisen for Lopez er nå nede i rundt 125 millioner kroner.

Lykke til på reisen. Det blir neppe den siste keeperen som forlater den italienske hovedstaden i sommer. Svensken Robin Olsen har tydeligvis heller ingen fremtid hos Mourinho: VM brakte Robin Olsen til Roma, EM suksess leder han videre til spansk seriemester.

Les: Forbes: Martin Braithwaite rikeste spiller hos Barcelona