Jose Mourinho

Den portugisiske manageren Jose Mourinho, som ofte bytter oppdrag inne i sitt andre år, er med Roma igang med sin tredje sesong.

Roma var i går på besøkt hos Genoa på Stadio Luigi Ferraris, Jose Mourinho var allerede i dårlig humør etter bare en seier og en uavgjort på de første fem seriekampene. Mot Genoa som slettes ikke er de tøffeste motstanderne skulle kjerringa reises.

Les: Håper å ta første tog ut av London i januar

Til pause lå Roma under 2 – 1, men de lå slettes ikke bak Genoa spillermessig. – Inn i andre omgang var Roma i føringen, selv om kampen bølget frem og tilbake. Så etter 74 minutter headet Morten Thorsby som allerede hadde en målgivende bort Jose Mourinho sitt håp om å vinne kampen og «mentale helse».

Det var lett å se mens Genoa-fansen jublet for 3 – 1 at Roma benken var fullstendig knust.

Kampen endte 4 – 1 med mål av Albert Gudmundsson, Bryan Cristante (Roma), Mateo Retegui, Morten Thorsby og til slutt Junior Messias.

Den norske midtbanespilleren er på lån fra Union Berlin denne sesongen hos Genoa. – Det ligger et krav om kjøp hvis visse betingelser er innfridd.

Les: Fransk media: Zidane enig om gigantavtale med spillerkjøp for 3,4 milliarder

Roma har følgende fasit etter seks serierunder. Én seier. Fem poeng. To poeng fra nedrykk. Ti poeng bak serieleder Inter Milan.

«Det er min verste sesongstart i karrieren som manager»

Les på Engelske Klubber: Har overbevist Ten Hag og gjengen

Mourinho snakker videre om mangelen på soliditet som følge av skadeproblemene, der blant andre Tammy Abraham, Renato Sanches og Chris Smalling er ute.

«Dette er spillerne vi har, og vi må komme oss ut av denne situasjonen med dem. Dette er troppen vi har, på godt og vondt. Vi må komme oss videre. Det er ikke tid til å beklage»

«Jeg viser kanskje følelsene mine på bakrommet, fordi dette påvirker meg virkelig emosjonelt – spesielt med tanke på forholdet mitt til supporterne».

Jose Mourinho takket nei til et svært godt betalt oppdrag i sommer i Saudi-Arabia, men slik som det ser ut nå, vil ingen bli overrasket hvis det dukker opp en mulighet i Premier League om Roma snart må ut å lete etter en ny manager.