Mester Zizou.

Gennaro Gattuso er i gang med jobben som Marseille-trener og har gått høyt ut med et han selvfølgelig går for titler. Marseille-ledelsen er sikkert fornøyd med mentaliteten til den italienske treneren, men vet at han var andrevalget. Førstevalget takket nei, men skal ifølge franske Bleu Provence har posisjonert seg for å lede klubben under nye eiere.

Zidane vokste opp i havnebyen Marseille, men startet seniorkarrieren i Cannes, gikk videre til Bordeaux, så Juventus og Real Madrid. «Zizou» har flere ganger uttrykt sin kjærlighet til Marseille, Ifølge Mundo Deportivo ga Marseille tilbud til Zidane om trenerjobben, men Zidane kunne ikke se seg som del av prosjektet til Marseille-president Pablo Longoria.

LES: Interesse fra Real Madrid og Napoli er ikke i nærheten av å gjøre Brighton nervøse

Bleu Provence hevder Zidane har gjort en avtale med Saudi-Arabia om at han skal lede Marseille etter at klubben er kjøpt.

Det franske mediet melder Marseilles nåværende eier, Frank McCourt, ikke ser grunn til å haste frem et salg, men gjengen fra Saudi Arabia lar seg ikke stanse. Ifølge Bleu Provence er det planer om å gjøre Marseille til Frankrikes svar på Newcastle. Kommer eierskiftet, loves Zidane et budsjett på 300 millioner euro til spillerkjøp.

LES OGSÅ: Bodø/Glimt har signert med Stabæk sin «lånedanske»

Zidane. Marseille. Ekstreme budsjetter. Vi kan godt se denne komme.