Sendte hundre millioner ferske euros til Monaco-kontoen. (foto: monaco, twitter)

Det begynner å bli noen år siden Monaco gjorde et salg á la Kylian Mbappé. Nå gikk Aurelien Tchouameni for «bare» 100 millioner euros, men likefullt styggmye penger. Dette gir fyrstedømmeklubben et interessant handlingsrom på overgangsmarkedet i sommer. Overgangen til Real Madrid ble unnagjort i første del av juni, nå skal det jobbes med å skaffe de riktige forsterkningene for deler av salgsinntekten for den franske 22-åringen.

Takumi Minamino har spilt beskjedent med kamper for Liverpool denne sesongen, men står likevel på 5. plass over de mestscorende spillerne i klubben.

LES: Pirlo har fått én sesong på å vise at han duger

The Times skriver at flere klubber jager ham, med franske AS Monaco i spissen. Leeds og Atalanta er blant de fem klubbene som skal ha tatt kontakt med Liverpool.

(fra bbc)

Liverpool skal ha 17 millioner pund for Minamino, noe The Times mener ikke er umulig å få. Spesielt ikke fra Monaco, som lørdag solgte Aurelien Tchouameni til Real Madrid for over en milliard. Liverpool har selv tenkt å bruke en milliard på Darwin Nunez, et salg av Minimino (som de betalte 7,5 millioner pund for) vil neppe holdes igjen på.

LES: Jose Mourinho sikker han klarer å få Gareth Bale til å blomstre! -denne gangen