Salah og Henderson på pressekonferanse før Champions League-finalen.

I ettermiddag hadde Liverpool presseknferanse foran Champions League-finalen. Jürgen Klopp, Jordan Henderson og Mohamed Salah var på plass.

Mohamed Salah fikk selvfølgelig spørsmål om sin Liverpool-kontrakt

– Jeg fokuserer ikke på kontrakten akkurat nå. Det handler om laget nå. Dette er en veldig viktig uke for oss. Jeg tenker bare på å vinne Champions League, og jeg ønsker å se Hendo løfte et trofé til.

– Jeg blir i Liverpool neste sesong. Det er sikkert. Jeg tar en sesong til her, kunne toppscoreren bekrefte.

The Guardian: Vincent Kompany får jobben!

Mohamed Salah er fortsatt i kontraktsforhandlinger med Liverpool. 29-åringens nåværende avtale utløper sommeren 2023.

Liverpool-spissen sa i forrige måned at penger ikke er alt det står på når det kommer til å forlenge kontrakten på Anfield. Men i dag bekrefter altså Liverpools toppscorer at han blir på Anfield også neste år. Dette er gode nyheter for alle liverpoolfans, men det trenger ikke nødvendigvis å være gode nyheter på lang sikt eller for klubbens økonomi.

SISTE: Takker nei til Gareth Bale

Om ikke Salah blir enige med klubben om ny kontrakt vil altså Premier Leagues beste spiller kunne forlate Liverpool gratis om ett år. Salah nærmer seg 30 år, men markedsverdien til egypteren er fortsatt svært høy. Og om han ønsker å forlate Liverpool og bli ut kontrakten vil Merseyside-klubben gå glipp av mange hundre millioner kroner.

Salah og Liverpool spiller altså finale i Champions League mot Real Madrid på lørdag, og Premier Leagues toppscorer er klar for en revansje etter tapet mot samme klubb i 2018.

– Jeg husker godt da jeg måtte gå av banen etter 30 minutter. Det var det veste øyeblikket i min karriere, sa han på dagens pressekonferanse.