Good man! (foto: liverpool, twitter)

Det har vært en evinnelig lang pine for både Jürgen Klopp og Liverpool-supporterne. Spilleren som slår det meste av klubbrekorder på scoringssiden har det siste året vegret seg mot å signere forlengelse alle ønsker seg, inklusive hovedpersonen selv. På onsdag var det derfor en stor dag for all verdens Salah-fans.

Tre dager før Champions League-finalen skal ingen være i tvil om at Mo Salah går ut på kamparenaen neste sesong i Liverpool-drakt.

LES: The Guardian: Vincent Kompany får jobben!

-Jeg blir helt sikkert i Liverpool neste sesong. Jeg er meget motivert. Jeg er motivert på grunn av hva som har skjedd i det siste og det på søndag. Alle er motiverte til finalen, vil vil kjemper for det, sier 29-åringen ifølge BBC.

Jeg blir helt sikkert neste sesong.

Signeringen av forlengelseskontrakten vil han ikke forholde seg til på pressekonferansen.

-Det vil jeg ikke prate om. Jeg vil bare se Hendo (Jordan Henderson) med trofeet i hendene, og forhåpentligvis vil han gi det videre til meg, sier Salah.

LES: Har sikret seg et av verdens største midtbanetalenter

Vi tar dette som en stor og gledelig nyhet! Liverpool og Salah fortsetter sammen også neste sesong. Motstanderne kan starte å grue seg.