(foto: west ham, twitter)

Jesse Lingard hadde rundt 180 minutter med spilletid i beina da David Moyes ba 28-åringen vente med å pakke ut kofferten i London og gå ut på banen mot Grealish og Villa på onsdag. Moyes visste hva han gjorde, nå sender West Ham-mangeren melding til Gareth Southgate.

For en av de største drivkreftene til Lingard for å «gi opp» hos United og melde seg hos Moyes i London, er sommerens EM-sluttspill og drømmen om å velges ut til å representere De Tre Løvene.

Les: Tuttosport: Juventus har tatt valget om Ronaldo

På onsdag dro Lingard til med to scoringer mot den alltid så krevende motstanderen Aston Villa. David Moyes lover den engelske landslagstreneren at you´ve seen nothing yet.

-Jeg opplevde at vi ikke gjorde nok i helgen (1-3 mot Liverpool), men det gjorde vi mot Aston Villa. Det hjalp Jesse oss med. Vi var nødt til å spille bra på grunn av Villas kvalitet. Det er sterkt nå man henter en spiller og han gjør det bra. Hvis han fortsetter med denne formen han viste på onsdag, hvor han enda ikke er helt i kampform og scorer mål, da er han ikke langt unna Gareth Southgates EM-tropp, sier Moyes til BBC.

Les på F7: Joss Whedon med ny serie om kvinner med overnaturlige evner

Vi tipper Solskjær og gjengen satt med blandende følelser etter at deres mann sikret West Ham tre poeng. Seks bak United på tabellen er alt annet enn betryggende avstand til London-klubben.

Les: Zlatans «beste fiende» angrer dypt på at han sa nei til Premier League