(c) Bilde: Vipers v/ Terje Refsnes

I form er Nora Mørk Norges beste håndballspiller, hun kan velge og vrake mellom klubber over hele Europa. – Gleden er naturlig stor hos Vipers Kristiansand etter de fikk signaturen på en forlengelse.

Til Vipers sine sider forteller Nora Mørk om sitt valg:

Jeg valgte å forlenge fordi jeg trives veldig godt, og akkurat sånn som situasjonen er nå tror jeg det er det riktige å gjøre for min utvikling. Jeg føler jeg fortsatt har en vei å gå for å nå toppnivået mitt, og jeg har lyst å utvikle meg til å bli en bedre håndballspiller. Jeg har hatt en god følelse hele tiden på at jeg har lyst til å være her, og jeg gleder meg til å se hvordan både denne og neste sesong blir.»

Les: Mirakelkuren virket – Moyes har allerede sendt melding til Southgate

Etter en trøblete skadeperiode som ble alt for lang har Nora Mørk kommet tilbake utover 2020 og igjen vist sine kvaliteter, det var en fryd å se Norge ta EM-gull sammen med en skadefri Nora Mørk.

Vipers trener Ole Gustav Gjekstad er naturlig nok svært fornøyd med Mørks beslutning.

«Det er fantastisk bra. Hun er en internasjonal toppspiller som har vært viktig for oss»

Nora Mørk byttet ut CSM Bucuresti med Vipers Kristiansand i fjor sommer.

Les: Joss Whedon med ny serie om kvinner med overnaturlige evner