Milos Milojevic

Det er svenske fotbollskanalen som har fingeren på tempen vedrørende Rosenborg sin jakt på ny hovedtrener. – De skriver i dag at Milos Milojevic har takket nei og er ute av bildet.

Adresseavisen melder på sin side at tvil hos Rosenborg om treneren bidro til utfallet.

Les: Hvorfor Ralf Rangnick lander på samme konklusjon som Ole Gunnar Solskjær

Rosenborgs styre hadde torsdag foreløpig ikke har bestemt seg for at de vil ha Milos Milojevic som sin nye trener, til tross for at serberen nylig var på besøk i Trondheim. Og så fulgte norsk TV2 opp med opplysninger om at deler av styret ikke følte seg overbevist om at Hammarby-treneren er rett mann for jobben.

Sent torsdag kveld satt også Rosenborgs styre i møte og da ble Milojevic og trenerspørsmålet diskutert. Da skal det ha vært delte meninger om Milojevic. Ifølge Aftonbladet har treneren selv siden valgt å si nei til Rosenborg. Ifølge Adresseavisen har imidlertid det faktum at Rosenborg ikke ble enig internt om trenerens bidrag til utfallet gjort at Milojevic ikke lenger er aktuell for den norske klubben.

Videre melder Adresseavisen at Rosenborg har flere kandidater på sin liste over mulige trenere. Det har ikke bare handlet om Bodø/Glimts Kjetil Knutsen og Hammarbys Milos Milojevic. Men spesielt Knutsen vil fortsatt være aktuell for jobben, selv om han har sagt nei.

Milojevic tre år igjen av kontrakten med Hammarby, hvis sportsdirektør Jesper Jansson nylig sa til Fotbollskanalen at de er «forberedt» på om treneren forlater klubben.