Har det bra igjen. (foto: leeds, twitter)

Det kommer alltid frem grums når en manager blir sparket fra en klubb. Når du står ansvarlig for de sportslige resultatene i en milliardbedrift, er ikke oppgaven å bli kompis med spillerne. Likevel, fotballspillere er også mennesker som har noen grunnleggende behov. Junior Firpo mener han ikke fikk dekket disse hos Koeman.

I sommer holdt det for Junior Firpo. Etter noen tøffe sesonger uten det endelige gjennombrudd hos Barcelona, valgte den dominikanske landslagsspilleren exit Camp Nou. 25-åringen ble hentet fra Real Betis i 2019, fikk med seg spilletid i 41 kamper i Barca-drakt og valgte så Leeds i sommer.

-Jeg nådde et punkt der jeg mistet entusiasmen min for fotball… Det var ting rundt Koeman som jeg ikke forstod, og til tider respekterte han ikke meg og mine lagkamerater. Jeg spurte ham om situasjonen min på laget, og han begynte å lyve for meg, så hvorfor skulle jeg fortsette å prøve, sier Firpo til Marca.

Spilletid kom med overgangen til Leeds, nå virker det som Firpo har funnet tilbake entusiasmen sin hos Bielsa.