Michael Edwards har teft som få andre i Premier League når det gjelder å identifisere "perfekte" Liverpool-spillere. Spørsmålet nå er om Nunez er den perfekte.

Genierklærte Michael Edwards er tilbake i Liverpool og skal vi tro HITC er han klar til å selge Liverpool sin fantastiske målscorer Mohamed Salah. – Og han har funnet frem en liste med tre mulige erstattere.

Salah har hatt nok en fantastisk sesong for de røde, etter å ha scoret 17 ganger og levert ni assists i Premier League.

Les: Robert Lewandowski og kona har bestemt seg om fremtiden

Likevel er Liverpools fotballsjef Michael Edwards ifølge HITC klar til å sanksjonere Salahs avgang denne sommeren.

Al Ittihad fikk et verbalt tilbud på 150 millioner pund avvist for egypteren i fjor sommer, og det har blitt allment akseptert at Saudi Pro League ville gjøre et nytt forsøk på å signere 31-åringen, som har mindre enn 18 måneder igjen av sin nåværende Liverpool-avtale.

Saudi-Arabia vil gjøre Mohamed Salah til verdens best betalte fotballspiller og passere Cristiano Ronaldo som igjen har havnet i trøbbel, denne gangen for aktiv bruk av albue. – Hvis Salah tar imot tilbudet vil Edwards fasilitere et salg.

Publikasjonen la til at dersom Salah skulle , har mange mål blitt identifisert, inkludert Wolves’ Pedro Neto, Athletic Bilbaos Nico Williams og Bayer Leverkusens Florian Wirtz.

Salah sa til Sky Sports i mars: «Nei. Det er en del av livet nå, at alt beveger seg. Spillere har forlatt allerede, veldig viktige spillere. Manageren er også veldig viktig for klubben og slutter.

«En dag vil jeg forlate klubben, men nei [Klopp forlater påvirker ikke fremtiden min].»

Les: Real Madrid vil kjøpe supertalentet Manchester United ikke vil selge