Lewandowski. (foto: barcelona, twitter)

Livet i Barcelona passer Lewandowski familien svært godt. – Denne sesongen har Robert Lewandowski levert færre mål enn han har gjort de siste tiårene. Det har fått onde tunger til å snakke om at det snart er slutt og at 35 åringen har mistet sin «edge», mens andre er overbevist om at overgangen fra Bayern München var en tabbe.

Robert Lewandowski har bestemt seg om fremtiden

Les: Real Madrid vil kjøpe supertalentet Manchester United ikke vil selge

Den polske spissen har ett år på kontrakten sin, og vil få den forlenget med ytterligere en sesong hvis han spiller 50 % av kampene deres i neste kamp.

Sport skriver at Lewandowski til hensikt å bli i Barcelona etter han er ferdig med sin spillerkarriere. Det er et sted han og partneren hans har bestemt seg for at de kan se seg selv i mange år når karrieren er ferdig, og Lewandowski har forklart til WP SportoweFakty at de vil returnere til den katalanske hovedstaden hvis de faktisk drar til en anne klubb før han legger opp.

«Det er vanskelig å forutsi hva jeg vil gjøre når jeg er ferdig med karrieren, men Barcelona er uten tvil en by vi kommer tilbake til. Vi skal selvfølgelig også til Warszawa og Polen, for vi har familie og venner, men når vi får mer tid reiser vi tilbake til Barcelona. Det er en by vi føler vi kan bli i etter at karrieren min er over»

Anna Lewandowska har også satt opp et treningsstudio i Barcelona som skal åpne i september, mens familien for tiden bygger et herskapshus i utkanten av byen, noe som er ytterligere bevis på røttene som blir slått ned.

Lewandowski har holdt fast på at han vil være i klubben neste sesong, og at han også kan fortsette på toppnivå i et fjerde år av kontrakten.

Les på Engelske klubber: Manchester United får hard konkurranse fra europeisk gigant