Det er en forbausende avslappet tidligere Real Madrid- og Arsenal-stjerne Mesut Özil som snakker med pressen etter han havnet i unåde i tyrkiske Fenerbahçe. – 33 åringen som er en magiker med ball når han er i form, tvinges stadig lengre østover for å kunne fortsette sin karriere. Det virker ikke å plage han stort Mesut Özil har en «når du har sitroner, lag limonade holdning» som er imponerende.

Tyskerens karriere i Fenerbahçe har fullstendig stoppet opp som følge av en krangel med klubbens midlertidige manager, Ismail Kartal. «Arap İsmail» er en trener av den gamle skolen som stiller på trening med pilotbriller og ridepisk, ikke akkurat stedet å være for en driblefant og fotballbohem.

Özil har ikke vært i troppen til de siste åtte seriekampene, og under et sponsoroppdrag i Indonesias hovedstad Jakarta flørtet han tilsynelatende med den nasjonale ligamesteren Bali United.

Les: The Guardian: Vincent Kompany får jobben!

Indonesia og ferieparadiset Bali neste stopp?

– Jeg har fortsatt kontrakt med Fenerbahçe, og jeg trives der. Men om jeg fikk muligheten til å spille i Indonesia, ville det vært for Bali United, sa Özil og la til:

– Det er et enkelt svar. Været er bra, og øya er vakker.

Özil har kontrakt med Fenerbahçe til sommeren 2024.

Indonesiaexpat var svært opptatt av hva Mesut Özil valgte å spise etter han ankom Jakarta: Da han ankom byen, viste han umiddelbart frem flere indonesiske kulinariske herligheter, nemlig en jamu kalt kunyit asem, laget av gurkemeie og tamarind, og rendang, på sin offisielle Instagram-historie på @m10_official.

Se: «Thor: Love and Thunder» ugjenkjennelig Christian Bale som superskurk