Anthony Martial

Nedturen fortsetter for den franske spissen Anthony Martial som håpet at oppholdet i Spania skulle gjøre han aktuell for VM i Qatar. Sevilla som har sikret seg kvalifisering til Champions League under Julen Lopetegui sin ledelse gjorde det i praksis uten sin dyrt innleide Manchester United stjerne.

Anthony Martial som gjorde det svært fra de første årene etter han kom til Old Trafford fra Monaco i 2015 forlater nå Spania med halen mellom beina. – Sevilla har bekreftet at de ikke har noen planer om å Anthony Martial.

Sevilla-president Jose Castro har bekreftet at den spanske klubben ikke er ute etter å signere Manchester United-spissen Anthony Martial på permanent basis denne sommeren.

LES: Mourinho dropper tidenes managerlønn i Premier League

Franskmannen dro til Sevilla på lån i januar for resten av sesongen, med mål om spilletid etter å ha mistet plassen på Old Trafford. Skader har ødelagt mye av oppholdet, og han har bare spilt 12 kamper.

I løpet av den tiden scoret Martial bare ett mål og hadde en assist. Målet hans kom i Sevillas 3-1-seier i Europa League over Dinamo Zagreb i februar.

LES: Dansk media: Bodø/Glimt har vært hos dansk suksesstrener for å lodde stemningen

Etter å ha slitt med å imponere Julen Lopetegui, har de spanske gigantene bekreftet at de ikke har noen planer om å signere ham på nytt denne sommeren. Ingen klausul som ga Sevilla muligheten til å signere ham permanent ble satt inn i låneavtalen. Martial har to år igjen av kontrakten på Old Trafford.

«Anthony Martial kommer tilbake til Man United,» sa Castro. «Vi brukte mye penger på ham, men det fungerte ikke.

«I tillegg hadde han skader og vi kommer ikke til å kjøpe ham på en permanent avtale.»

Nå er det opp til ny Manchester United manager Erik ten Hag som hva som skal skje med den tidligere gullgutten.