Brian Priske skal hoppe etter Arne Slot, som får en adskillig tøffere jobb i Liverpool.

Rett skal være rett. Når du ender opp som den ene av all verdens trenere til å erstatte ikonet Jürgen Klopp, da fortjener du å lønnes deretter. For Arne Slot blir det ikke bare et potensialt gigantsteg i karrieren (så lenge han leverer i forhold til forventningene og ikke tar en «Graham Potter»), men uavhengig av sportslig suksess, blir det et økonomisk gigantsteg for Feyenoord-treneren.

På mandag kom bekreftelsen på at Arne Slot leder Liverpool neste sesong. Selv om nederlenderen begynner først i juni, har engelske og nederlandske medier kastet seg over saken. Første spørsmål som må besvares er hvordan Liverpool lønner treneren som tar over en velfungerende og suksessrik klubb.

LES: Reddet plassen i Premier League – nå kommer den Store opprydningen

De Telegraaf skal ha fått innsyn i Arne Slots kontrakt med Liverpool. Ifølge det nederlandske mediet har Slot landet en treårskontrakt.

Hos Feyenoord hentet treneren inn 4-5 millioner euro i årslønn, bonuser inkludert. De Telegraaf hevder Slot hos Liverpool vil kunne tjene rundt 8 millioner euro – dette er før bonus for titler.

Treårskontrakten gir dermed Arne Slot rundt 280 millioner kroner – uten å bringe en eneste tittel til Anfield. Slot er dermed den store vinneren idet han setter signaturpennen på Liverpool-kontrakten.

Vi ønsker Slot lykke til på reisen.