Etter å ha dedikert hjertet sitt til Liverpool, skal det få ett år uten intens banking. (foto: liverpool, twitter)

Liverpool er enerådende på toppen i Premier League, men Klopp har neppe glemt at det har vært litt klisterføre når utenlandske klubber skal nedkjempes i Champions League. Spørsmålet er hvilken nøkkelspiller Liverpool fortsatt mangler for å fortsette på toppen i Europa.

Klopp og Liverpool har nøysomt bygget opp en tropp som har vist seg som helt rå uavhengig av skadesituasjon, men vet godt at neste sesong kommer horden av klubber til å rigge seg for å nekte Liverpool flere trofeer.

Les: Det varmes opp for Carlos Tevez-retur til Manchester United

Ifølge spanske El Desmarque ser Klopp løsningen hos Real Madrid. Liverpool trenger mer kontroll på midtbanen, og Isco skal være mannen.

27-åringen skal kunne gi Liverpool det nødvendige offensive gjennombruddet i type kamper der Liverpool møter motstandere som «lukker butikken» og gladelig lar Henderson og gjengen trille ball.

Isco er gjennombrudd.

Les på Popidol: Jeff Lynne’s ELO tar turen tilbake til Oslo

Selv om midtbanespilleren har hatt en tøff start hos Zidanes 2.0 og ryktene svirret om exit fra Madrid, har han nå hatt noen imponerende kamper når Zidane har skjønt hvordan han skal benytte seg av spanjolen.

Real skal ha avslått flere bud på Isco mens president Florentino Peres venter på det riktige. Ifølge den spanske avisen dreier dette riktig budet om fra 700 millioner kroner og opp.

Les: Skjønner krisen er stor når de seriøst vil hente tilbake Carlos Tevez

Utfordringen med Isco er at det har vært lite spilletid, mye løping og lite produktivitet. 0 scoringer og 0 assist på 11 La Liga-kamper er for tamt.

Men verden har sett hva Jürgen Klopp får ut av enkeltspillerne når de settes inn i lagmaskinen Liverpool.

Isco på Anfield? Ikke helt på jordet, nei.

Les: Leicester legger inn bud på midtstopperen de latterliggjorde