Carloz tevez med high five med en annen kjent Manchester United spiller

Det ser ut til at manager Ole Gunnar Solskjær må klare seg uten Marcus Rashford ganske lenge ennå, alarmklokkene har gått for lenge siden på Old Trafford og Manchester United er på desperat søken etter en midlertidig erstatter i angrepet.

Tuttosport, skriver at United seriøst vurderer å bringe Carlos Tevez tilbake til Old Trafford på en kort avtale.

Les: Vill jubel hos Aston Villa – har signert med megatalent

Den nå 35 år gamle spissen spiller for tiden i Boca Juniors og har kontrakt utløp i sommer, så å kjøpe argentineren nå vil være en billig løsning.

Teves spilte i United fra 2007 til 2009, hvoretter han byttet til Manchester City. Carlos Tevez ble verdens beste betalte fotballspiller i Kina mens han satt på benken og spiste for Shanghai Greenland. – Som verdens beste betalte fotballspiller gadd han ikke trene, spiste seg feit og syntes det var slitsomt å snakke med sine lagkamerater, presse, ledelse, sponsorer og i det hele tatt gå ut av sengen. Til gikk det som det måtte gå, han fikk sparken.

Calos Tevez har også spilt for Juventus og West Ham i Europa i tillegg til de to Manchester klubbene. – Når sant skal sies, han har fått fart på føttene for Boca Juniors og har løpt av det det meste av «Kinafettet».

Les: Manchester United vil hente Klopps norske favoritt