(c) Bilde: LSK: Henrik Kristiansen

Bare 16 år og 300 dager fikk Henrik Kristiansen debut som tidenes nest yngste Lillestrømspiller i Eliteserien da han ble byttet inn for Fred Friday 1 november 2015.

Siden den gangen har det blitt veldig lite spilletid og steget opp til førstelaget har blitt for lang.

Les: Keeper lånes ut på nytt

«Først og fremst går jeg til Ull/Kisa for at jeg kan få spille mer på et høyere nivå. Det er ikke Eliteserien, men for min egen del føler jeg at dette er best for meg nå. OBOS-ligaen er en god arena der jeg kan utvikle meg videre. Kristoffer Ødemarksbakken og Fredrik Krogstad har begge gått fra Ull/Kisa og kommet til Eliteserien som friske pust. Det er den veien jeg også ønsker å gå,» sier Henrik Kristiansen til LSK sine sider.

(c) bilde: Ull/Kisa:Henrik Kristiansen

Å komme hit er en veldig fin mulighet for meg. Jeg skal kjempe om å få spille, og er klar for å ta opp kampen, sier Kristiansen, som blir yngstemann i Ull/Kisa-stallen.

Les: Lillestrøm skal tenke cup

– Men jeg har vært i stallen til Lillestrøm en del år allerede og føler jeg har passert den tiden hvor jeg bare er junior. Jeg vil inn for å bidra, sier han.