Anthony Martial

Den tyske avisen Bild hevder Manchester Uniteds midlertidige manager Ralf Rangnick føler det er krefter som jobber mot ham i garderoben. – Merkelig nok trekker de ikke frem Cristiano Ronaldo som har gått av banen i sinne etter å ha blitt byttet ut og som er rapportert å være Manchester Uniteds «problem».

Amadou Haidara fra RB Leipzig står ifølge Bild øverst på Ralf Rangnicks ønskeliste i januarvinduet, men fremgangen på overgangsmarkedet lar vente på seg. – Manageren har fått klar beskjed om at noen må ut for at nye kan hentes.

Les: Bayern München bekrefter signaturnekt

Den midlertidige United-manageren at det er særlig tre spillere som mobiliserer mot ham. «Humørdreperne», som avisen omtaler dem som skal være Paul Pogba, Edinson Cavani og Anthony Martial som allerede er på utlån hos Sevilla, han er ironisk nok den eneste av de tre som ikke er på utgående kontrakt.

Paul Poga har vi ingen problemer å skjønne skal ut, men Edinson Cavani skjønner vi ikke hvordan kan ha fått merkelappen «humørdreper». Hva Ralf Rangnick selv uttalte for et par uker siden på en pressekonferanse stemmer heller ikke overens med den tyske avisens artikkel:

«Han kom til kontoret mitt og vi snakket i nesten en halvtime. Han fortalte meg at han definitivt vil bli til slutten av sesongen. Ikke fordi jeg fortalte ham at han bør bli, men han gjorde dette på eget initiativ»

Les: Tilbyr Bruno Guimaraes firedobbelt lønn og egen parkeringsplass


Etter 1-1-kampen mot Newcastle i romjula slo tidligere Manchester United-spiller Gary Neville alarm om samholdet i United-garderoben.

  • De står ikke opp for hverandre, og lagånden i garderoben er veldig viktig. Jeg tror ikke de er samlet i den garderoben for øyeblikket, sa Neville i sin rolle som Sky Sports-ekspert.

Neville mener det har oppstått problemer og uenigheter om hierarkiet etter Cristiano Ronaldos retur til Old Trafford.

  • Jeg tror tror Maguire ser på seg selv som kapteinen, men det føles ikke som om han er det. Jeg tror Cristiano har kommet inn og forstyrret Bruno litt når det gjelder hierarkiet i laget. Jeg synes ikke sammensettingen føles riktig, sa Neville.
  • United-legenden Paul Scholes uttalte nylig at Manchester United burde gått for Antonio Conte i stedet for Ralf Rangnick.
  • Noen mener Conte ikke passer i United, men du ser hva han gjør i Tottenham, med en stall som ikke er i nærheten av like god som Uniteds, sa Scholes i et intervju med YouTube-kanalen Webby & O’Neill.

Scholes påpeker at Rangnick har høyt ansett i fotballeuropa, men at han ikke har vunnet noe særlig som trener. «Det føles som om klubben er et enste rot når det gjelder spillere, støtteapparat og manager. Hvem vil komme inn i denne klubben? Det føles rotete og giftig».

Om noen få dager vet vi hva som skjer i vinter med Pogba og Cavani.