Peker mot Torino. (foto: fiorentina, twitter)

Serie A-toppscorer Dušan Vlahović har ambisjonene i orden, mange mener han faktisk snart blir dyrere enn Erling Braut Haaland som er like gammel. En lagkamerat i Partizan, Valeri Bojinov har nettopp fortalt hva Dušan Vlahović sier til seg selv hver uke siden han var 15 år gammel: «Jeg er Beograds svar på Zlatan Ibrahimovic. Jeg kommer til å spille for de største klubbene»

Tutto Mercato meldte for noen dager siden at Arsenal hadde levert et gigantbud til ACF Fiorentina på over 600 millioner kroner pluss en saftig lønnspakke.

Les: Ancelotti kan bare glemme fire nøkkelspillere i Copa del Rey-kvartfinalen

21-åringen er en av de største talentene i fotball-Europa, og har vært en katalysator i årets Serie A. Spissen har banket inn 17 mål på 21 kamper. – De fleste kommentatorer var sikre på at budet til Arsenal ikke ville holde, drømmen var, ifølge dem, å få spille for Pep Guardiola. Nå ser alle ut til å tippet feil, månedens Serie A spiller ønsker å bli i Italia.

Fan-nettstedet til Fiorentina meder at deres store helt og målmaskin er på vei til J******* !

Det pågår forhandlinger for at stjernespissen skal forlate Viola i og reise til Torino, helt siden Dušan Vlahović annonserte i oktober han ikke kom til å forlenge har den fiolette fansen forsøk å overtale han til å bli, og i hver fall ikke til en konkurrent.

Nå er deres mareritt i ferd med å bli en realitet, Juventus har budt 50 millioner mer enn Arsenal og skal være i ferd med å sikre seg en overgang. Manager Massimiliano Allegri har det travelt med å skaffe erstatter for Paulo Dybala som denne gangen, nesten helt sikkert er på vei bort.

Les. Liverpool i samtaler med stjernespiss!