Kylian Mbappe

Det er ikke lenger en dårlig skjult hemmelighet at den franske superstjernen Kylian Mbappé rett og slett hater brasilianske Neymar. – 23 åringen ønsker ikke å dele rampelyset og krever at Paris Saint-Germain sparker Neymar, eller så gjør han opprør.

Den største avisen (etter opplagstall) El Pais spør lettere ironisk om ting har roet seg i PSG etter at Kylian Mbappé slo tilbake på oppsigelsesrapporter og at han er sint på klubben?…..Nei!!

LES OGSÅ: Flere storklubber interessert i mannen bak Arsenals suksess

El Pais rapporterer at spliden mellom ham og Neymar vokser. Mbappé krever disiplin og brasilianeren skal visstnok ikke oppfylle det franskmannen ber om av orden og orden.

På grunn av Neymars bortfall i disiplin, vil Mbappé ha ham bort! ifølge rapporter. Og hvis han ikke forsvinner, truer 23-åringen med å gjøre opprør.

PSG s klubbpresident Nasser Al-Khelaifi prøvde å få Neymar til å dra til Newcastle eller Chelsea i fjor sommer, men det ble som kjent ingen overgang. .

Mbappé har kontrakt med PSG til sommeren 2025. Neymars kontrakt med den franske hovedstadsklubben løper til 2025 med opsjon på ett år til.

Les: Det totale kaos hos Bundesliga-klubb