Ten Hag skuer utover troppene. (foto: united, twitter)

Frenkie de Jong er og blir hovedmålet til Erik ten Hag, men prosessen med den tidligere Ajax-spilleren har vært komplisert og trenger ikke å ende opp med United-signatur. Manageren trenger flere alternativer på midtbanen, i januar åpner det seg en mulighet hos Juventus.

Man United er rimelig godt dekket på midtbanen etter å ha hentet inn Casemiro og Christian Eriksen i sommer, men trenger mer bredde og kvalitet for å holde helt inn til sesongslutt.

LES: Det totale kaos hos Bundesliga-klubb

Ifølge journalist Simon Phillips er Westin McKennie et av United-målene. I Juventus-spilleren får Ten Hag en som behersker en dypere rolle på midtbanen i tillegg til en på høyresiden. United har i dag bare Christian Eriksen som passer inn i denne profilen, når dansken ikke er på banen merkes det på hele United-spillet. Ifølge Phillips er McKennie en spiller Ten Hag ser kan endre dette i vinterens overgangsvindu.

Og Juventus? Ifølge Calciomercato har Serie A-klubben bestemt seg for å selge McKennie i 2023. Kommer det rette budet i januar, står porten i Torino åpen.

Manchester United er ikke alene. Ifølge Calciomerato har Tottenham, Atletico Madrid og Borussia Dortmund sendt signaler om at de er interessert i den amerikanske landslagsspilleren med 88 kamper (13 scoringer) i Juve-drakten.