Ønsket av to av de største. (foto: juve, twitter)

Tidligere i sesongen da alt gikk på skinner for Chelsea var fire forsvarsspillere på kontraktsutløp i sommer en utfordring som skulle løses. To uker før nyttår der ting begynner å kladde for Chelsea i Premier league, skaper fire signeringsvegrende Chelsea-forsvarere et stort problem for Tuchel før neste sesong.

Antonio Rudiger, Cesar Azpilicueta, Thiago Silva and Andreas Christensen presser fortsatt på for å få kontraktstilbud tilpasset deres forventninger. Denne uken ble det klart at et Chelsea-mål som kan løse opp deler av knuten er klar for å skifte beite.

Les: Nytt navn på Manchester Uniteds managerliste etter suksess i Champions League

-(Matthijs De Ligt) er klar for et nytt steg. Han mener også det, sa agent Raiola til nederlandske NRC.

Sesongen etter at den steintøffe nederlandske midtstopperen ble kåret til Golden Boy og ledet Ajax til Champions League semifinalen 2018/19-sesongen ble han hentet til Juventus for solide 75 millioner euro. To og et halvt år senere har Juventus ikke lenger råd til overgangen som denne, er etterforsket for økonomisk snusk, og kaver nede på en trist 7. plass i Serie A (har riktignok suksess så langt i Champions League). For de Ligt handler det nå om å finne utgangsdøra.

Matthijs de Ligt

Når agenten uttaler seg på denne måten aner vi at stemningen ute på markedet allerede er loddet. De siste månedene er det spesielt Chelsea som er linket til 22-åringen, nå virker en delløsning for Tuchel nær.

Les: Tottenham har startet langspurten