Vi bare måtte ha med et siste bilde av Haaland i den gule drakta.

Hysteriet rundt en norsk 21-åring avtar ikke. Haaland fortsetter å hamre inn scoringer for Dortmund og datoen for aktivering av utkjøpsklausulen i sommer nærmer seg raskt. Agent Raiola og Alfie har gjort sitt for å hause opp stemningen hos de største klubbene, men hos en av gigantene er det inget stress for å styre signeringspennen til Haaland inn på sitt brevark.

-Vi er ikke interessert i Halland, begynner klubbpresidenten til Sport1.

Ikke interessert i maskinen med 76 scoringer på 75 kamper?

Når du allerede har spilleren som overgår Haaland i alt, da er det ingen grunn til å stresse, selv om det er snakk om en 33-åring.

Det handler selvfølgelig om Bayern München.

-Vi er ikke interessert i Haaland, vi har Robert Lewandowski, verdens beste angrepsspiller. Han vil spille på samme nivå fortsatt i et par år, sier klubbpresident Hainer.

(foto: bayern, twitter)

Før forrige sesong kom det rykter fra Tyskland om at Big Lew kunne være på vei ut fra klubben med Nagelsmanns ankomst, men Hainer er nå overtydelig på at de ikke har noen grunn til å flørte med Haaland.

-Vi er meget glade for å ha ham (Lewandowski), for han er en absolutt garanti for mål, kommer det fra Hainer.

Nå hører det med til historien at Bayern ikke er i nærheten av kunne møte agent Raiolas krav om lønn til sin klient (og eget honorar), men Hainer har rett. 30 scoringer på 25 kamper for Lewandowski i sesongen etter at han tok den uslåelige rekorden til Gerd Müller i Bundesliga på 40 Bundesliga-scoringer i samme sesong. 33-åringen viser overhodet ingen tegn på at München trenger å bekymre seg.

Selv om Bayern har tradisjon med å rappe de beste spillerne fra rival Dortmund, er Haaland uaktuell til sommeren. Nok snakka fra München.