(c) Bilde: Molde FK: Martin Ove Roseth

Molde holder foreløpig følge med serieleder Bodø/Glimt med fire seire på fire kamper. – Det gode starten kommer til tross for en rufsete periode før vi kom igang igjen, med sparking av Vegard Forren.

I dag er siste dag av overgangvinduet her hjemme i Norge, så vi kan vente oss mange nyheter i løpet av dagen. Molde bekrefter på sine sider at Martin Ove Roseth skal spille for OBOS-klubben Sogndal den kommende sesongen.

Les: Bekreftet: Helomvending hos PSG


«Et fornuftig valg vi gjør der i forhold til Martin Ove, han er i en alder hvor han behøver å spille mest mulig fotball og da tror vi at Sogndal er den rette klubben for han. Martin Ove er en fantastisk gutt og vi ønsker han lykke til i sin nye klubb» sier hovedtrener Erling Moe til Molde sine sider.

Selv sier 21-åringen dette overfor Romsdals Budstikke:

«Det stemmer at jeg er ferdig. Det kom litt plutselig, egentlig. Jeg har fått gode tilbakemeldinger hele forsesongen på at jeg skulle få spilletid, og jeg har sett for meg at denne sesongen ville bli muligheten min. Jeg trodde jeg skulle få sjansen i år, og føler jeg fortjener det, men når de tydeligvis har andre planer er det bedre at jeg finner meg noe annet».

Les på F7: Giganter boikotter Facebook

Erling Moe utdyper til avisen hva som ligger bak avgjørelsen.

«Det er en totalvurdering som ligger bak. Alder opp mot spilletid og anledning til å utvikle seg. Da konkluderte jeg med det at det er en god idé at Martin Ove får spille mye mer fotball i Sogndal enn han ville fått her. Det vil han tjene på i fremtiden»