Ikke plass til stjernenykker. (foto: united, twitter)

Vi har hørt det før. Stjernespillere som stiller krav om garantert spilletid når de vurderer ulike klubber. Det ble snakket om at RB Leipzig-spiller Werner hadde forhandlet seg til en slags garanti før valget falt på Chelsea, dette er ikke noe for Solskjær.

Nå vet vi ikke hvilke avtaler som skrives mellom de ulike United-spillerne og klubben, men når vi hører Solskjærs filosofi for å bygge opp en vinnertropp, er ikke garantert spilletid en del av oppskriften.

Les: Arsenal klarer ikke holde på supertalent fra New York

-Det er nødt til å være konkurranse om plassene i United. Hvis en spiller tenker han har en spesiell rett til å spille hver kamp og gjør det så godt at vi ikke kommer til å se etter spillere til posisjonen hans, da er han på feil sted, sier Solskjær ifølge Reuters.

Men dette betyr ikke at United ikke tar vare på sine egne – så lenge viljen er der.

-Vi er nødt til å ville forbedre oss hele tiden, og gjør spillerne ikke det, så er vi kanskje nødt til å se andre steder for å bli bedre, avslutter Solskjær.

Les på F7: Giganter boikotter Facebook

Dette var hint til spillerne i troppen eller de som drømmer om en dag å tre på seg United-drakta. Aksepter dette, eller hold deg unna.

15 kamper rad uten tap. På tirsdag går turen til badebyen Brighton.

Les: Solskjær bekrefter spiller-exit i ferd med å skje