Markus Henriksen med kapteinsbindet i Hull

Det ser ut til at tilværelsen som utenlandsproff er over i denne omgang for den norske landslagspilleren Markus Henriksen. – 28 åringen er klubbløs etter et for å si det forsiktig helt jævlig år i England.

Tiden som utenlandsproff startet veldig bra, i 2012 solgte Rosenborg Henriksen til nederlandske AZ, etter fire år gikk ferden videre til engelske Hull hvor han også etter et låneopphold fikk fast kontrakt og etter hvert kapteinsbindet.

Les: Luis Suarez har gjort tidenes entre

Bra spill og interesse fra flere klubber fikk et litt merkelig utfall, han ble «persona non grata» i Hull etter en overgangsdeal gikk i vasken. – Etter et utlån til Bristol City som spiller i Championship er han nå klubbløs. (Karma gjorde at etter Hull kvittet seg med Markus Henriksen sluttet de i praksis å vinne fotballkamper og driver nå og baler nede i League One blakke som kirkerotter).

Markus Henriksen på sin side er en ettertraktet mann med klubber fra flere land som interessenter, men midtbanespilleren går etter det trygge og kjente. Rosenborg ga iflølge TV 2 han en frist til fredag kl 22 00 med å bestemme seg, noe han gjorde i tolvte time.

Både Rosenborg-trener Åge Hareide og Henriksen ønsker nå en retur hjem, så nå gjenstår det bare litt forhandlinger og papirarbeid.

Les på F7: Hva med å bare bestille 10 millioner vaksiner fra Kina og bli ferdig med dette tullet!