Yes we can. (foto: atletico, twitter)

Han har brukt seks år gå å gjøre livet surt for Atletico Madrid-supporterne og har gjort en aldeles utmerket jobb med nettopp dette. Hva kan Suarez si når han smilende tar på seg Atletico-drakten, noen dager etter den tårevåte avskjeden med rivalen i den katalonske delen? 33-åringen holdt talen som hadde fått Barack Obamas taleskrivere til å nikke anerkjennende.

-Motivasjonen for å skifte til en fantastisk spansk klubb var det som drev meg til skiftet til Atletico. Det er en fantastisk klubb med fantastiske spillere som alltid kjemper i toppen, begynner Suarez ifølge Football-Espana.

Fantastisk her, fantastisk der. Ikke helt imponert sier du? Her kommer genistreken:

-Fansen motiverer laget stort, og de får én til å føle at man vil være her. Det er en ekstra motivasjon. Sett utenfra er det klart at det motiverer laget til å konkurrere, og at den intensiteten var et større insitament enn en samtale med manageren eller Atleticos stab, avslutter Suarez.

Supporternes intensitet er viktigst for mitt valg av Atletico.

Når manageren hos Atletico går for å være den mest intense og engasjerende karene i La Liga-sirkuset, da er dette litt av et statement: Det er dere supportere som fikk meg til å komme.

Yes we can.

Vi har sagt det før, og vi sier det igjen: Luis Suarez er spilleren Barcelona skal frykte