Valget falt på Barca og egen leilighet.. (foto: barcelona, twitter)

Tidligere i år ble det varslet at overgangsmarkedet garantert ikke ville bringe de ekstreme overgangene. Så slapp de løs Frank Lampard. Barcelona fikk også muligheten til å fylle krisekontoen med 1,6 milliarder kroner – hvis de ville.

Marca pleier å ha orden på sysakene sine. Denne gangen hevder den spanske storavisen at Barcelona mottok et bud på 150 millioner euro på Ansu Fati. Budet skal ha blitt delt opp til 125 millioner euro direkte og de resterende 25 knyttet opp til ulike variabler.

1,6 milliarder kroner!

Les: Luis Suarez har gjort tidenes entre

Ansu Fati dumpet broren til Messi som agent tidligere i sommer og hyret inn Jorge Mendes. Det i seg selv fikk oss til å skjønne at Fati ikke så på seg selv som Barcelona-spiller til evig tid.

Marca har ikke gravd frem hvem som skjøv budet over bordet, men Barcelona skal hvertfall ha sagt blankt no!

Les på Engelske klubber: Innrykk fra Hollywood: Ryan Reynolds har selvfølgelig kjøpt seg engelsk fotballklubb

Ryktene tidligere i sommer gikk på at Manchester United skal ha vært inne i bildet da et bud på rundt 100 millioner euro ble presentert for Barcelona. Vi kan ikke skjønne annet enn at det må ha vært United som denne gangen strakk seg til «godt over en Jadon Sancho» for å hente 17-åringen til Old Trafford.

Når Barcelona har råd til å takke nei til 1,6 milliarder kroner for en 17-åring, da er denne døren stengt. Det vil si, hvis ikke Jorge Mendes trekker frem noen av knepene som har gjort ham til dukkemesteren bak noen av verdens største overganger.

En ting er sikkert, Ansu Fati har ikke investert i en evigvarende Barcelona-tatovering på armen.

Les: Luis Suarez har gjort tidenes entre

Les: Nå skjønner alle hvorfor Barcelona takket nei til budet på 1,6 milliarder