Ronaldo

Heldigvis har Marcelo som nå faktisk forlater Real Madrid og fått flere alternativer på bordet enn klubben som har gjort alt for å torpedere karrieren til den tyske ballmagikeren Mesut Özil.

Etter 15 år og 25 titler er det definitivt slutt i kongens klubb på avskjedspressekonferansen Marcelo var vag om fremtidige planer, men han overraskende for alle bli værende i La Liga.

Den brasilianske fotballegenden Ronaldo har tatt seg tid til å snakke med sin landsmann og bedt han om å melde overgang til Real Valladolid. Ronaldo som eier over 80% av klubben har brukt av sin formue og overflod av fotballkunnskap for å bygge en fremtidig storklubb.

LES: Det brygger opp til budkamp mellom Arsenal og Newcastle

Real Valladolid var en snarvisitt nede i Segunda División, nå er ambisjonen kvalifisering til Champions League i løpet av et par tre år.

Ronaldo har tilbudt Marcelo en gullkantet avtale som strekker seg over tre år med to års fornyelse samt en fremtidig rolle i klubbens ledelse etter endt karriere. – Det er noe 34 åringen aldri kunne fått i Real Madrid til tross for at han er klubbens mestvinnende spiller.

Vi er sikker Marcelo lar seg overtale.

Les: Åge Hareide assistent overtar Blackburn