Erik Ten Hag

Mens vi venter på Ajax-spiller Antony og tidligere Ajax-spiller Frenkie de Jong, er nok en tidligere Ajax-spilller ønsket av Manchester United.

Christian Eriksen (Ajax, 2010-13)har vært på tur med den danske landslaget i Nations League, som ble avsluttet med 2-0 seier over Østerrike og tidligere United-vikar Ralf Rangnick. Det er ikke mange som lenger tenker på at Eriksen lå med hjertestans på gressmatta under EM-sluttspillet for ett år siden. I den danske drakta og hos Brentford har 30-åringen vist at han ikke har grunn for å holde tilbake på kamparenaen.

LES: Mourinho har United-klippe i boks, City-spiller neste!

Brentford har selvfølgelig sendt over et kontraktstilbud til Eriksen, det ryktes at Tottenham har gjort det samme. Spilleren har selv sagt avgjørelsen ikke er tatt og at telefonen holdes på i sommer. Ifølge The Athletic har Eriksens navn kommet inn på blokka til Murtough, ten Hag og gjengen.

Den nye United-manageren har pekt på behovet for å styrke laget på den sentrale midtbanen etter at flere spillere i posisjonen nå er ute av klubben. Forhandlinger pågår med Frenkie de Jong og Barcelona, men avtanden mellom de to klubbene tilsier ikke at dette ender med en signering.

Ikke overraskende jobbe United parallelt med ulike alternativer, The Athletic hevder free agent Eriksen har mottatt et tilbud fra Manchester United. Her er det altså ikke snakk om å lodde stemingen og se an, kontraktstilbud skyves direkte over bordet.

For ten Hag er det snakk om å bygge opp en sentral midtbane som skal i større grad styre kampbildet enn United maktet forrige sesong, Christian Eriksen har overbevist om at han er en av de som har potensialet til bidra til at de røde djevlene lykkes med dette.

LES: Barcelona i sjokk over Lewandowski prising, Manchester United derimot…