Sorry, Everton, but not sorry. (foto: spurs, twitter)

Hugo Lloris har hatt sine nedturer hos Spurs, men inne i sin 11. sesong og kaptein for klubben, er det liten tvil om at franskmannen går inn i klubbhistorien som en av de største keeperne. Tidligere i år forlenget Lloris med klubben til 2024, men ryktene øker i styrke om at Antonio Conte og Paratici sikter seg inn mot keeper-signering i 2023.

Tidligere er Spurs linket til Barcelonas Marc-Andre ter Stegen og soon to be free agent Jan Oblak. Ifølge spanske Marca er sannsynligheten større for at det ender med signeringen av en georgisk landslagskeeper.

LES: Må bla opp 400 millioner for å signere Champions League-helt

22-åringen Giorgi Mamardashvili ble hentet til Valencia i 2021, sto 21 kamper i sin debutsesong og har denne sesongen vært selvskreven hos trener Gattuso med ti av ti La Liga-kamper på banen. Ifølge Marca har Conte og Tottenham peilet seg inn mot en signering av den nesten to meter høye keeperen i 2023.

Mamardashvili har vist seg frem som en av La Ligas beste keepere så langt i sesongen. En keeper Valencia nødig vil miste, men kommer det et sizeable offer fra Spurs, kan La Liga-klubben «tvinges» til å gi slipp på keepertalentet.

35-åringen Lloris ble hentet til Spurs for snart elleve år siden, 22-åringen Mamardashvili har alder og kvaliteter til å ta over stafettpinnen hos Tottenham for det neste tiåret.

LES OGSÅ: Nederlandsk media: United på nok en handletur hos Ajax