Har Bild fanget opp riktige signaler? (foto: arsenal, twitter)

Det meste går Arsenals vei om dagen. På toppen av Premier League, videre i Europaligaen etter 1-0 seier mot Ruud van Nistelrooy og PSV. Forrige sesong var Arsenal elendig dekket på topp, noe som bidro til at Champions League-billetten forsvant til Conte og Tottenham. Denne gangen skal ikke Areta gjøre samme feil, her skal det sikres at alle posisjonene er sikret for å holde tempoet og kvaliteten helt ut i mai.

I september meldte Bild at representanter fra Arsenal hadde tatt kontakt med agenten til Jesper Lindstrøm. Den danske landslagsspilleren ble hentet fra Brøndby til Eintracht Frankfurt i 2021. 22-åringen fikk sin debut på det danske landslaget allerede i 2020, nå står den offensive midtbanespilleren med 6 kamper (1 scoring) for et av Europas beste landslag.

LES: Manchester United er definitivt ikke ferdig hos Ajax

Dansken gjorde seg historisk da han tidligere i september scoret sitt første Champions League-mål som matchvinner i den sterke 0-1 seieren mot Marseille. Dette ga Bundesligaklubbens første seier ever i Champions League. En historisk begivenhet for Eintracht Frankfurt, nok til å gi Lindstrøm merkelappen Champions League-helt i byen.

Ifølge det tyske mediet har Arsenal sendt sterke signaler om at de er interessert i å sikre seg 22-åringen i januar. Med kontraktsutløp først i 2026 kan Eintracht Frankfurt ta seg godt betalt hvis de først skal miste Lindstrøm.

Ifølge danske B.T har Frankfurt sendt signaler til Arsenal om at de må komme med bud på opp mot 40 millioner euro fra at Lindstrøm skal slippes. Så langt i sesongen har dansken sørget for 3 scoringer og 1 assist på 9 Bundesliga-kamper, når 22-åringen i tillegg kan sendes ut på begge vingene hvis han blir bedt om, skjønner vi Arsenals entusiasme.

LES OGSÅ: Chelsea aksepterer et tap på flere hundre millioner