(foto: barcelona, twitter)

Forhandlingene i årets største transfer-saga i Manchester har kommet langt og partene virker å være svært nær en avtale, men i dag kommer det signaler fra Spania om at det hele kan være over. Det er sterke rykter i Spania om at Frenkie de Jong har fortalt begge klubbene at han ikke ønsker å forlate Barcelona, skriver TeamTalk.

United-sjef Erik ten Hag har gjort jakten på sin landsmann til sin største prioritet denne sommeren. Men forsøket på å hente De Jong fra Barcelona har vært vanskelig helt fra start

LES: Newcastle prøver seg på Solskjær-favoritt

Barcelonas verdivurdering vist seg å være vanskelig for United å forhandle om. LaLiga-gigantene har vært urokkelige i sin prisantydning for spilleren, og nektet å tilby en rabatt på deres verdi på €75 millioner. United har forsøkt å tilby et mindre beløp foran, mens resten består av insentiver.

United gikk til slutt med på å møte Barcelonas krav.

Nå har den spanske avisen Sport kommet med massive påstander om at det ikke blir noe overgang til Premier League. Til tross for at forhandlingene har kommet langt, hevder de at De Jong har fortalt Barcelona i 11. time at han ikke ønsker å flytte til Manchester.

Under overskriften «Frenkie de Jong nekter å forlate Barcelona», rapporterer de at han har informert Xavi om at han vil avvise Uniteds tilbud. Han mener at han fortsatt kan bli en suksess på Nou Camp.

SE DE BESTE ASSISTENE I PREMIER LEAGUE 2021/22:

Landet i Italia: – Jeg er så glad

Dermed ser det mørkt for årets gigantovergang på Old Trafford