Renato Sanchez flyr høyt

Get French Football News forteller om noen svært aktive dager etter at Campos overtok som sportsdirektør i Paris Saint-Germain. Ikke bare bytter han manager og forsøker å pushe Neymar på Chelsea. – Han har også noe svært spennende kjøp på gang.

Nå skal den franske storklubben landet tre personlige avtaler: Renato Sanches tok fotballverden med storm da han herjet for Portugal da de vant fotball-EM i 2016. – Han var med på alt som skjedde på banen, samtidig som han kontrollerte midtbanen.

Les: Manchester Uniteds forsøk på å signere Frenkie de Jong kan være over!

Etter EM ble det brått veldig stille, Renato Sanches som mislyktes i Bayern München og på utlån i Swansea fikk det svært ubehagelige flopp stempelet. – Men så gjenoppdaget Luis Campos han og tok kjøpte Sanches ut av avtalen med Bayern München for 20 millioner euro sommeren 2019. En handel som senere er genierklært. Lille vant sesongen 2020/21 overraskende Ligue 1 foran Paris Saint-Germain som «alltid vinner». Nå samler Campos gjengen i den franske hovedstaden, Christophe Galtier blir ny manager (99,9 % sannsynlig) og det gjenstår bare å få vite hvor mye Lille krever for Renato Sanches så er han også på plass.

Det stopper ikke der, taktikken med å først snakke med spillerne så klubbene er tydeligvis noe PSG følger denne sommeren. – De skal han blitt enige med Inter Milan forsvarer Milan Skriniar og Sassuolo-spissen Gianluca Scamacca om personlige betingelser.

LES: Newcastle prøver seg på Solskjær-favoritt

Klubbene skal ha avtalt et nytt møte der agendaen er en overgang for portugiseren.