Har fått bruse lite denne sesongen.

Real Madrid oppdaget den serbiske landslagsspissen i Bundesliga. Benfica-spilleren var først på utleie til Eintracht Frankfurt, så permanent overgang – som ble kort. Spissen hamret inn 40 scoringer på 108 kamper for Bundesliga-klubben og var som skapt for San Bernabeu. Trodde man.

Hos Eintracht ble 20-åringen Jovic den yngste spilleren til å score fire mål i samme Bundesliga-klubb, i tillegg sto spilleren frem i de viktigste kampene og leverte scoringer. Eintracht benyttet seg av kjøpsklausulen de hadde forhandlet seg til, i mai 2019 svarte Jovic med å score i begge semifinalene mot Chelsea i Europaligaens semifinale. Chelsea vant likevel, Jovic avsluttet sesongen med totalt ti scoringer i Europaligaen.

LES: Lettet Dortmund bare krever 1,2 milliarder

Så bestemte Real Madrid seg for å «kalle inn» spilleren i 2019, til det som viste seg som en tilværelse med stor uvisshet. Jovic fant aldri frem scoringsformen i Real-drakta, tålmodigheten til klubben var ikke på nivå med den de viser Eden Hazard. For Jovic ble det utlån til Eintracht siste del av 2020/21-sesongen, der han igjen fant frem skuddfoten, men tilbake hos Real forrige sesong som ble en sammenhengende jubelsesong for Carlo Ancelotti og gjengen, var Jovic på kamparenaen 357 minutter i La Liga (1 scoring), fattige 113 minutter i Champions League (ingen scoringer).

LES PÅ F7: Hva hadde Albert Einstein, Da Vinci og Steve Jobs til felles?

Nå bærer det igjen på utleie for 24-åringen. Denne gangen er det ikke Eintracht som kaller, men Serie A-klubben som måtte «gi» fra seg Dusan Vlahovic til Juventus.

Fiorentina, Serie As 13. beste klubb, er nå enige med Real Madrid. Sky Sports Italia hevder de to klubbene har avtalen på plass som sender Luka Jovic til Fiorentina på utleie.

LES: Chelsea går helt bananas – har fire midtstoppere på blokka

Da er det på’n igjen, Jovic. Vi ønsker 24-åringen lykke til!