Carlo Ancelotti som har levert både La Liga og Champions League får det som han vil

Vi er fullstendig klar over at fotball er en lagsport, men når Real Madrid har Karim Benzema trenger de egentlig ikke andre spillere. – Da Luke Jovic, som er en meget habil målscorer ble hentet fra tyske Eintracht Frankfurt i 2019 ble han først sett på som for ung og så ble et utlån tilbake til Frankfurt i 2021 organisert.

Denne sesongen skulle være sesongen til 24 åringen, men så løftet Karim Benzema seg selv til nye høyder og med det begrenset mulighetene for alle andre angripere. Luka Jovic kom definitivt i skyggen av den franske giganten. Den serbiske fotballspilleren har bare tre mål på 51 kamper.

Les: Lettet Dortmund bare krever 1,2 milliarder

Fiorentina ønsker seg Luce Jovic på permanent basis, men Real Madrid manager Carlo Ancelotti nekter å høre på det øret. Eneste han «godtar» er en låneavtale. – Når du har levert både Le Liga og Champions League får du det som du vil.

Sky Sport Italia melder at Fiorentina er blitt enig med Real Madrid om en låneavtale for Jovic uten kjøpsopsjon. Spissen forventes å reise til Firenze neste uke for å fullføre flyttingen.

Les: Emil Bohinen fikk langtidskontrakt etter å ha berget plassen i Serie A