Skal tilbake til forsvaret siste del av 2020/21-sesongen. (foto: chelsea, twitter)

Det er ikke ofte vi syntes synd på Thomas Tuchel, til det er han altfor godt betalt og breial, men midtstopper-kabalen den siste sesongen som aldri gikk opp sørget for å skape uro gjennom hele sesongen. Det er derfor som forventet at manageren har gitt beskjed til de nye klubbeierne at i sommer handler det om midtstoppere, midtstoppere og flere midtstoppere.

Da den tidligere PSG-manageren tok over etter Frank Lampard, var noe av det første han gjorde, var å gi de ignorerte midtstopperne Rüdiger og Andreas Christensen tillit fra start. Champions League-trofeet og den sterke avslutningen i Premier League kan manageren i betydelig grad dedikere forsvarsspillet til Chelsea.

LES: Everton vil ha Tottenham-spiller i retur for Richarlison

Nå er Rüdiger og Christensen borte, ifølge TalkSport er Chelsea i parallelle forhandlinger rundt om i Europa for å ikke starte sesongen med «andrelaget» i midtstopperposisjon. Linken til Sevillas Jules Kondé er sterk, det samme linken til Matthijs de Ligt hos Juventus. Men det stanser ikke der. Ifølge TalkSport er Chelsea fortsatt på Milan Skriniar fra Inter Milan og på Manchester Citys Nathan Ake.

Vi tviler på at Chelsea ender opp med fire (selv om ny eier har gjort klar over 2 milliarder til sommershopping), men når det skal spilles kynisk forsvarsfotball Tuchel viste frem i sin første halve sesong som ledet til Champions League-trofeet, skal og må sesongen starte med minst to av de beste.

SE MASON MOUNTS 3 BESTE SCORINGER 2021/22:

LES: Lettet Dortmund bare krever 1,2 milliarder